Editoriale

Editoriale
Arbana Xharra
30.09.2014
Opinioni i fokusuar në zhvillimet e fundit, duke e parë qartë qëndrimin e dy palëve, është i vetëdijshëm se pa ndërhyrjen ndërkombëtare zor se mund...
0 komente
Enis Veliu
30.09.2014
Privatizimi i dyshimtë i distribucionit të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK), në një farë mënyre mund të konsiderohet si i dështuar, pasi që efektet e...
0 komente
Lavdim Hamidi
29.09.2014
Pse duhet të përzihemi në çështjet e brendshme të një shteti të pavarur dhe demokratik? Kjo është përgjigja e diplomatëve ndërkombëtarë kur pyeten se pse...
1 komente
Naser Sertolli
27.09.2014
Mjete të shumta financiare janë ndarë nga buxheti i Republikës, e ndihma të mëdha janë dhënë nga vende donatore e organizata qeveritare e OJQ që...
1 komente
Dush Gashi
26.09.2014
Gjykime, korrupsion, shantazhe, intriga, atentate - gjithandej. Ai ecën i padukshëm si hije, më një ritëm të përshpejtuar hapash të lehtë të një plaku thatim...
1 komente
Blerina Rogova - Gaxha
25.09.2014
Çdo serb që vjen në Kosovë, në këto 15 vjet, fjalitë e para që i dalin janë ato në mënyrën habitore: Hej unë jam serb...
6 komente
Milaim Shefkiu
24.09.2014
Ka disa muaj e ndoshta edhe një vit, që në arenën ndërkombëtare vetëm një lider po reflekton lidership, duke ia ngritur imazhin Kosovës, por edhe...
0 komente

Arbër Selmani
30.09.2014
Dashuria për Atifeten nuk njeh kufi. Është platonike, e përtejme. Është dashuri që nuk do t'i kishte lakmi askush, askund në botë. Është dashuri që...
0 komente
Aida Dismondy
30.09.2014
Kosova kishte rast për festim në 23 shtator 2014: Presidentja, Afitete Jahjaga, u nderua për punën e saj si udhëheqëse e shtetit nga Clinton Global...
0 komente
Uk Lushi
29.09.2014
Verë. Avenyja e Gjashtë e qytetit të New Yorkut është tërësisht e mbuluar me ngjyrat kuq dhe zi ndërkaq qiellgërvishtësit që e kufizojnë nga të...
0 komente
Dardan Islami
27.09.2014
Një ligj i pashkruar i gazetarisë thotë, qëndro sa më larg debateve për religjionin, mos bëj komente negative në baza racore, sepse gjithmonë një pjesë...
2 komente
27.09.2014
Përkundër ndryshimeve pozitive, Kosova po përballet më sfida të shumta politike, ekonomike e sociale sepse shihet se ende jemi robër të së kaluarës që flet...
0 komente

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51