Aida Dismondy

Nga Autori
Përveç morisë së lajmeve të lojës politikane “e ka kush e ka”, shtypi i javës së kaluar njoftoi një lajm jo pak shqetësues. Lajmi ka...
2 komente
Kosova i mbushi 15 vjet liri në qershor, Amerika i mbush në 4 Korrik dyqind vjet liri. Të dyja shtete të lira, të dala nga...
1 komente
Prosperimi e ekonomisë vendore dihet tashmë se është kyç për progresin tërësor të vendit. Faktorët e zhvillimit janë të shumtë, porse në këtë artikull do...
1 komente
E nderuar Zonja Presidente : Para disa vitesh me gëzim prita emërimin Tuaj si Presidente të Republikës së Kosovës, pasi është një moment historik për femrën...
1 komente
Më datë 3 korrik, 2014, Oda Ekonomike e Kosovës dhe përfaqësues të Shoqatës së Prodhuesve dhe Përpunuesve të Qumështit nxorën rezolutate përkatëse për të mbrojtur...
0 komente
Mbi 20,000 individë, shumica e tyre gra e vajza, përjetuan para e gjatë luftës tmerret e torturës përdhunuese serbe. Që në vitin 2000 organizata e...
0 komente
Zhvillimi ekonomik është subjekti më i folur e përfolur në fushata elektorale, në media, në vizita të ministrave nëpër tryeza bisedimesh, por shumë pak zë...
0 komente
Thuhet se e mira dhe e keqja jetojnë brenda njeriut dhe cilëndo që të ushqejmë ajo do të rritet. Si shoqëri, kemi ushqyer më shumë...
1 komente
Më shume shkrime nga Aida Dismondy

Debate