Albin Kurti

Nga Autori
Të thuash që dialogu politik Kosovë-Serbi është i pashmangshëm dhe Thaçi si kryeministër i Kosovës është i pashmangshëm, paraqet të njëjtën gjë. Në çastin që...
0 komente
Para jo më shumë se një viti, BE-ja dhe faktorët e tjerë perëndimorë insistonin dhe e mbështesnin shumë ish-kryetarin e Serbisë, Boris Tadiq, duke e...
0 komente
Pas rrahjeve vijnë therrjet. Njëherë një nxënësi shqiptar 13 vjeçar, e pastaj një vajze shqiptare 16 vjeçare. Kjo e dyta u therr dy herë me...
11 komente
Serbia po avanson drejt Bashkimit Evropian përkundër faktit që kriminelët e luftës atje kanë marrë në dorë drejtimin e shtetit. Në këtë avansim të saj...
0 komente
Kryeministri i Kosovës thotë që marrëveshja e tij me kryeministrin e Serbisë nuk do të jetë në kundërshtim me Kushtetutën e Kosovës. Mirëpo, të gjithë...
0 komente
Nga lufta e fundit në Kosovë, Mitrovica e pësoi më së shumti. Ajo mbeti e ndarë në dysh me urën mbi Ibër si simbol që...
2 komente
Inxh. Ismet Hamiti është autor i projektit të rrjetit të parë mobil në Kosovë VALA dhe emër i respektuar në fushën e telekomunikacionit në Kosovë...
2 komente
Ekonomia i prin arsimit. Ekonomia e tërheq pas arsimin. Sigurisht që ekonomia edhe bazohet tek arsimi, mirëpo megjithatë i prin atij. Sistemi arsimor varet shumë...
1 komente
Më shume shkrime nga Albin Kurti

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51