Ali Cenaj

Nga Autori
E di, mund të keni dëgjuar çka mos edhe për të, por dje i ka rënë shejit. Ç’e ka gjetur nuk e di, por duke...
1 komente
Kur e hartuan “Planin e Ahtisarit”, gjashtë vjet më parë, Mati Ahtisari e Rohan, Wisner, Ishinger, me të drejtë mund të kenë pritur se, sapo...
1 komente
Ditë më parë, me një mik tek diskutonim për këtë realitetin tonë grotesk, mjerimin moral e ngrysjen e gati të gjitha vlerave, hajnitë e përmasave...
3 komente
Vite më parë Xhika, Haxhia ynë, ai faqeziu që s’la gjë të zezë e të bardhë pa bërë, ia mësyni Amerikës, por u kthe shpejt...
2 komente
Si ata besimtarët në sheshin “Shën Pjetri” në Vatikan, që me ditë pritën në ankth tymin e zi a tymin e bardhë që jepte kumtin...
3 komente
Kanë mundur ta lënë edhe për 1 Prill. Edhe pse mund t’i përshtatej më mirë, marrëveshja e paralajmëruar Thaçi -Daçiq është shtyrë për dy prill...
1 komente
Dikush me çdo kusht po do t’ia mbyllë gojën. Nazlie Balajt, asaj që deshi të flasë në emër të grave të dhunuara, atyre që...
2 komente
Nuk ka Republika Srpska në veri të Ibrit. Bosnja në Kosovë nuk mund të përsëritet. Iu tha qartë jo vetëm ekipit serb në bisedimet në...
2 komente
Më shume shkrime nga Ali Cenaj

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51