Arbana Xharra

Nga Autori
Garda që ka qëndruar me arrogancë në barrikada të LDK-së, ata që me çdo mjet kanë penguar reformimin e kësaj partie, tek tani, pas zgjedhjeve...
7 komente
Serbia tashmë e ka të qartë se e ka humbur Kosovën, por Beogradi e ka problem t'i shohë shqiptarët e evropianizuar. Kundërshtarët tanë, nuk mund...
15 komente
Kauza e përbashkët i uli në tavolinë. Ndonëse, jo pak akuza të rënda kanë pasur ndaj njëri-tjetrit gjatë periudhave të ndryshme politike, ata, megjithatë, vendosën...
6 komente
Analfabetë funksionalë. Kështu, me këto fjalë, përkufizohen ata persona që vetëm mund të shkruajnë dhe të lexojnë fjali të thjeshta, por janë të...
13 komente
Grupet fundamentaliste islamike në Kosovë nuk u zbuluan dje me arrestimet e 40 të dyshuarve për përfshirje në organizatat terroriste të ISIS-së dhe të “Al...
10 komente
Edhe unë i bashkohem iniciativës së shoqërisë civile kundër rritjes së çmimit të rrymës. I jemi bashkuar edhe protestës kundër rritjes së tarifave të mëhershme, fryrjen...
3 komente
Nuk është më lajm fakti që kreu i Kushtetueses, Enver Hasani, është në shërbim të Hashim Thaçit. “Baba” është një figurë publike me epitet, jo...
5 komente
Kryeministri në largim, Hashim Thaçi, u përpoq ta interpretojë takimin jobilateral me kancelaren gjermane, Angela Merkel, në mënyrë krejtësisht të rrejshme. Tha se...
12 komente
Më shume shkrime nga Arbana Xharra

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51