Arbër Selmani

Nga Autori
Ato kishin ardhur nga Belgjika, pak javë më parë, kishin dëgjuar për të, por nuk e gjenin dot. Prisnin të parakalonin mbi të, derisa qëndronin...
4 komente
Dashuria për Atifeten nuk njeh kufi. Është platonike, e përtejme. Është dashuri që nuk do t'i kishte lakmi askush, askund në botë. Është dashuri që...
0 komente
Më shume shkrime nga Arbër Selmani

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51