Artan Haraqija

Nga Autori
Një reagim për deklarimet e fundit të Albin Kurtit, mashtrimet në emër të fesë dhe ngjashmëritë me “mercenarët” e pas luftës në Kosovë, që u...
9 komente
Sapo kemi hyrë në vitin 2014 dhe në Kosovë njëjtë si lajmet/problemet, ashtu edhe “opsionet” e menduara për zgjidhjen e tyre janë si mos më...
11 komente
Urime Kosovë, që për pak vjet një grusht kriminelesh i bëre multi milionerë, derisa shumica s’kanë ujë në shtëpi. Urime Kosovë që turkut ja japë...
11 komente
Gjithë kjo zhurmë për paraqitjen e Zdravko Çoliqit në një koncert të Tiranës...por cfarë duhet të thonë shqiptarët e Shqiperisë për enveristët e Kosovës? Si...
9 komente
Më shume shkrime nga Artan Haraqija

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51