Avni Zogiani

Nga Autori
Të dashur përfaqësues të “Bechtel-Enka”, unë që po ju shkruaj jam një qyqar (qytetar, lapsus lingua) i Kosovës. Kam jetuar për ca vite në kryeqytetin...
2 komente
Debati mbi çështjen “Irfan Salihu” tashmë ka arritur të ngrihet në një debat nacional dhe deshi apo s’deshi ndonjë lider partiak, ai është duke krijuar...
2 komente
Hajnitë në emër të UÇK-së, ose nga partitë e dala nga UÇK, nuk e dëmtojnë UÇK-në, por llafet andej-kendej, nëpër portale e media, e dëmtojnë...
15 komente
Siç raporton BBC, në Liberi, të gjithë kandidatët për universitet kanë rënë nga provimi pranues, që është një ekuivalent i testit të maturës për Kosovë...
5 komente
Para disa ditëve thjesht refuzova të jepja një koment për një gazetar të një të përditshmeje kosovare rreth garës për kreun e Prishtinës. Ia thashë...
2 komente
Kompania më fitimprurëse në Kosovë, e rritur si rrallë ndonjë biznes në Ballkan, PTK-ja, pas dy tentimeve për privatizim ka ngelur e braktisur. Ajo ka...
1 komente
Shërbimi Informativ i Kosovës (ShIK) është një organizatë që pretendon të ketë ekzistuar që nga vitet ’90. Megjithatë, ai u bë i njohur...
5 komente
Nuk kemi pasur nevojë për më shumë hajgare në politikën e Kosovës. Kemi pasur ama shumë nevojë për një satirë serioze që nxjerr në shesh...
17 komente
Më shume shkrime nga Avni Zogiani

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51