Behgjet Pacolli

Nga Autori
100 vjet më parë, Konferenca e Ambasadorëve të fuqive të mëdha në Londër vendosi copëtimin e Shqipërisë. 5 vjet më parë, Kosova shpalli pavarësinë. Nuk...
1 komente
Ditët e fundit, në formën e një prove, dhe kurrfarë iniciative të rregullt legale, është lëshuar ideja për t’u rikthyer në zgjedhjen e presidentit nga...
1 komente
Të mërkurën pata mundësinë, të raportoja për punën time në Kuvendin e Kosovës, në Komisionin e jashtëm.Në bazë të Rregullores së punës të Kuvendit të...
1 komente
Që nga shpallja e pavarësise e këtej Kosova është përballur me sfida të mëdha për të shtrirë sovranitetin e vet në të gjitha pjesët e...
1 komente
Ditët e fundit, ne organizuam një takim prezantues të idesë sime për “Trepçën”, ku morën pjesë shumë ekspertë të sektorit të minierave, përfaqësues të organizatave...
1 komente
Po i përcjell me vëmendje kudo ku ndodhem debatet e shumta që zhvillohen në mediat tona. Mundohem të kuptoj pse njëra temë debati është më...
5 komente
Ditët e fundit u mbush një vit prej ndarjes nga jeta të intelektualit të shquar Arben Xhaferi. Ai iku i qetë në një ditë pushimesh...
18 komente
5 vjet më parë, përderisa trajtonte idenë e institucionalizimit të bashkëpunimit ndërshqiptar në formën e një organizimi të ngjashëm me atë të Bashkimit Evropian, intelektuali...
5 komente
Më shume shkrime nga Behgjet Pacolli

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51