Berat Buzhala

Nga Autori
Letër Sami Lushtakut në Burgun e Dubravës Disa po na akuzojnë duke na thënë se na ka dalë shumë vonë gjumi, e disa të tjerë se...
1 komente
Letër për Sami Lushtakun në burgun e Dubravës Komandant, telegrafikisht ta bëra një përmbledhje me zhvillimet e ditëve të fundit. Të jesh i sigurt ti dhe...
12 komente
Letër Sami Lushtakut në burgun e Dubravës Ti Komandant po më përngjan së tepërmi me Vilsonin e Tom Hanksit në filmin Cast Away. Jeni thjesht personazhe... Komandant, Nuk...
7 komente
Më shume shkrime nga Berat Buzhala

Debate