Berat Buzhala & Lutfi Haziri

Nga Autori
Kur në vitin 1999 kosovarët e fituan lirinë, falë edhe humanizmit perëndimor, nuk ishin të rralla rastet kur ajo u keqpërdor në mënyra brutale. Shumica prej...
2 komente
Më shume shkrime nga Berat Buzhala & Lutfi Haziri

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51