Berat Rukiqi

Nga Autori
Në diskutimin e vazhdueshëm të relacioneve Kosovë-Bashkim Evropian (BE), theksi kryesor vihet te çështjet politike, liberalizimi i vizave dhe roli i EULEX-it, ndërsa çështjet që...
2 komente
Procesi i shitijes së 75% të aksioneve të Post Telekomit të Kosovës, pa dyshim ishte dhe mbetet një ndër temat më të diskutuara në opinionin...
3 komente
Më shume shkrime nga Berat Rukiqi

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51