Blerina Rogova - Gaxha

Nga Autori
Ndoshta më shumë se çdo gjë tjetër, për këto pesë vjet, na është vrarë ndjesia për të parë, fuqia për të krijuar dhe sharmi për...
3 komente
Mjerimi ynë ka të bëjë me shpërfytyrimin e klasës politike, me kapadaillëkun e njerëzve të pashkollë që i kanë vjedhur postet e pushtetit dhe ato...
5 komente
Kur vdes kultura e një vendi dhe nuk e sheh e nuk e ndjen njeri, sa të poshtër mund të jenë ata që po i...
7 komente
Kryeminstri lirshëm mund t’ia shtojë egos së tij të deklarimit publik, se pos që e ka bërë luftën, pos që e ka bërë Kosovën dhe...
13 komente
Është pothuaj e sigurt se rasti i Kosovës është "sui generis", ku populli i zakonshëm flet më mirë se sa politikanët e tij. Kosova duhet...
5 komente
A është e mundur që ne kosovarët jemi shndërruar në një popull që pasion ka “ngrënien”, pse duam të hamë shumë dhe pse në fjalorin...
4 komente
Ku është Kosova? Nuk qe pyetje për një milion dollarë, por ajo që përsëritej vazhdimisht, dhe fjalisë pyetëse se pse shteti i Kosovës mungonte në...
3 komente
Edhe në shekullin e ri, që do të duhej të ishte shekulli i integrimit evropian, ata kanë mbetur po aq të ndryshëm dhe po aq...
8 komente
Më shume shkrime nga Blerina Rogova - Gaxha

Debate