Burim Ramadani

Nga Autori
Afat rekord për plotësimin e kushteve për heqjen e vizave. Këshilla koordinues, Task-Forca, Komitete Ndërministrore, Ministri të Integrimit, zotime, përkushtime. Çka jo tjetër? Të gjitha...
0 komente
Krahas asaj që Komisioni Evropian e rikonfirmoi edhe një herë të vërtetën e të metave të mëdha të qeverisjes në Kosovë, duhet të kthejmë vëmendjen...
1 komente
Erdhi me qëllime të mëdha. U prit me shumë shpresë. Filloi me pengesa dhe vazhdoi me probleme funksionimi. Deri më tash EULEX-i nuk arriti asnjëherë...
0 komente
EULEX-it nuk i mungojnë kompetencat. Mandati i misionit evropian për Sundim të Ligjit është i qartë, i pastër dhe i fuqishëm. Duket se janë të...
0 komente
Verifikim, leje të sigurisë, shërbim inteligjent, nevoja për të ditur, qasje në dokumente të klasifikuara, ligj, deklarata konfidencialiteti, demokraci, mbikëqyrje demokratike, të drejta të njeriut...
0 komente
Më 2 prill 2010 Bajram Rexhepi mori detyrën e ministrit të Punëve të Brendshme. Saktësisht 3 vjet më vonë, Barjam Rexhepi u bë hor. Jo...
3 komente
Tërë muajin duhet të punojnë për të kthyer këstin e kredisë në bankë, ndërsa kur të shkojnë në shtëpi shohin se u është vjedhur pothuajse...
1 komente
Në Kosovë nuk ka Siguri Humane. Qytetari i Kosovës (individi) është larg të qenit i sigurt. Nuk ka siguri për kërkesat dhe nevojat e veta...
1 komente
Më shume shkrime nga Burim Ramadani

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51