David Lidington

Nga Autori
Në Britani, gjithmonë kemi pasur debate të zhurmshme rreth marrëdhënieve në mes Mbretërisë së Bashkuar dhe BE-së. Për shkak të rëndësisë së këtij debati, është...
0 komente
Më shume shkrime nga David Lidington

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51