Dimal Basha

Nga Autori
Kosova është shumë keq. Ndoshta Kosova është mirë, por populli që jeton në këtë vend është keq. Është keq sepse qe rrafsh 14 vjet është...
0 komente
Kriza e një shoqërie eskalon në luftë kur papajtueshmëria e njërës palë kalon në dhunë përmes legjitimimit të autoriteteve. Kjo formë radikale e qasjes haset...
0 komente
Mbase mund të duket se është shumë herët për një parashikim, rrjedhat në zgjedhjet e fundit dhe veprimet dhe deklaratat e disa liderëve partiakë më...
1 komente
Arsyet pse PDK-së i nevojitet një pushim janë të shumta. Njëra prej tyre është nevoja e domosdoshme për reformë brenda kësaj partie dhe që në...
2 komente
Secili prej nesh ka të drejtë të pyesë pse Kosova po dështon gjenerata të tëra dhe gjasat për të prodhuar artistë, sportistë apo biznismenë të...
8 komente
Më shume shkrime nga Dimal Basha

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51