Enis Veliu

Nga Autori
Është paguar si naftë Eurodiesel. Por, në fund doli të jetë vaj për djegie. Sipas Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, lënda që është përdorur për...
8 komente
Rrëfimi i ish- ushtarit të UÇK-së, Kujtim Dërvishaj, është njëra prej shumë storieve të dhimbshme që e shënoi përvjetorin e gjashtë të Pavarësisë së...
4 komente
Mimoza Kusari – Lila bashkë me militantë e mercenarë fyen, akuzuan e sulmuan ish- kryetarin e komunës së Gjakovës, Pal Lekaj, për korrupsion, nepozitëm, e...
3 komente
Braktisja e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), nga nënkryetari, Fatmir Limaj, dhe sekretari, Jakup Krasniqi, por edhe të tjerët, që këtyre pritet t’u bashkohen në...
0 komente
Norma e interesit për kredi nëpër bankat komerciale në vend, edhe më tutje vazhdon të jetë më e larta në rajon, duke bërë kështu tregun...
1 komente
Ministri i Financave, Besim Beqaj, me bekimin e shefit të partisë ka hapur kuletën e shtetit pak kohë kur në vend planifikohen të mbahen zgjedhjet...
1 komente
Afrimi zgjedhjeve nacionale në vend, e të cilat planifikohen të mbahen në qershor të këtij viti, ia kanë nxjerrë gjumin kryeministrit të Kosovës Hashim Thaçi. Ai...
3 komente
Pak kohë para përfundimit të mandatit, kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi, së bashku me kabinetin qeveritar kanë nisur një fushatë intensive për “zhvillimin” ekonomik të...
0 komente
Më shume shkrime nga Enis Veliu

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51