Fadil Demaku

Nga Autori
Kemi pasur shumë nevojë në këtë kohë për ta zbërthyer çka është instinkti, çka është miti e çka është legjenda; kështu e kanë paraparë “mendjet...
5 komente
Më shume shkrime nga Fadil Demaku

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51