Fadil Lepaja

Nga Autori
Më në fund u gjet edhe fajtori! Faji nuk paska qenë jetim. Paska pasur babë, nënë dhe familjen e gjerë, rrush me vëllezër e kusherinj...
0 komente
Reformat në partinë më të madhe në botë, e rrjetëzuar së fundmi prej Buroje deri në Seul, si duket janë të paevitueshme. Si duket, kryeministri...
0 komente
Kjo është një përrallë moderne për “Luginën e Silikonit”! Mundesh me e quajtë edhe ëndërr! Ishte moderne jo veç për rrethanat tona! Kishte një mahnitje...
2 komente
Prej këtyre mund të na shpëtojë veç NATO, po shprehej me zë një kritik i dëshpëruar, për shtresën e oligarkëve të rinj, të cilët tashmë...
0 komente
U pa puna! Këtu e tutje, doktoraturat do të aprovohen drejtpërdrejt në mbledhje të prindëve, ku studentë e prindër do të japin fjalën e fundit...
0 komente
Shoqëria civile është çmendur. Po propozon me e bartë selinë e qeverisë në Dyz. Ose në Dubravë! Sipas shoqërisë civile, pasi qeveritarët janë kapur fort...
0 komente
Derisa presidenti i përkohshëm i Venezuelës, Nicolas Maduro ka deklaruar se ithtarët e rivalit të tij nga radha e opozitës demokratike, me të cilin do...
0 komente
Serbët thanë jo. Lanë edhe mundësinë për të reflektuar ende. Kjo në dukje të parë duket si fitore! Ata që mendojnë se kur ngordh lopa...
0 komente
Më shume shkrime nga Fadil Lepaja

Debate