Galip Beqiri

Nga Autori
I nderuari Kryetari i Kuvendit të Kosovës Më lejoni që në fillim t’i shpreh shqetësimet tona rreth situatës së krijuar të Republikës së Kosovës dhe Maqedonisë...
2 komente
Më shume shkrime nga Galip Beqiri

Debate