Jakup Krasniqi

Nga Autori
Këto ditë në mediet shqiptare është rikthyer tema e luftës çlirimtare, e cila solli lirinë e Kosovës, kulmuar me shpalljen e Pavarësisë së saj më...
4 komente
EULEX-i nuk është problemi kryesor pse po merret me krimet e shpifura të luftës, por pse nuk po merret me veprat kriminale të pasluftës në...
0 komente
Para vitit 1999, pushteti i huaj serbo-jugosllav për gati 90 vjet na ka sunduar me metodat më të egra, metoda këto që përshkruhen në të...
0 komente
Kosova sigurisht që ka shumë probleme, të cilat është vështirë të numërohen që të gjitha. Por këtyre ditëve të nxehta vere janë shfaqur në...
0 komente
Zgjedhjet e 15 nëntorit 2009 u fituan, kjo është çështja më e rëndësishme për momentin, por jo përtej këtij momenti që do të kalojë shpejt...
5 komente
Vazhdon nga numri i kaluar Në këto zgjedhje kemi fituar në sajë të një pune në emër të Partisë Demokratike të Kosovës duke u angazhuar me...
1 komente
Nuk do t’i elaboroj gjatë se cilat janë dhe çka janë vlerat evropiane, por Republika jonë është e obliguar t'i plotësojë një varg vlerash standarde...
2 komente
Mbledhja e Qeverive të Shqipërisë e të Kosovës më 11 janar në Prizren nuk duhet parë me dyshim, mosbesim, paragjykim apo inat. Takimet e tilla...
2 komente
Më shume shkrime nga Jakup Krasniqi

Debate