Lavdim Hamidi

Nga Autori
Edhe “babën e privatizimit” në Kosovë, Ahmet Shalën, duhet ta ketë zënë gafil zbulimi më i ri i “cimerit” të studimeve, Besim Beqaj, që ofertat...
9 komente
Kryeministri Hashim Thaçi po dëshmohet çdo ditë e më shumë se ndryshe flet e ndryshe vepron. Ishte po ai që në takim me diplomatin amerikan...
8 komente
Zyra po i gëlqeroset, mobiliet e reja po i blihen dhe kësaj radhe po i përgatitet kreditkartela qeveritare pa limit për mbulimin e shpenzimeve të...
5 komente
Hashim Thaçi është historiani që e ka harruar historinë e vet. Ai sot flet për një Kosovë evropiane, duke i dhënë merita vetes se po...
12 komente
Janë 70 veta të cilët me stilin e shefit të shefave e “sillin dhe e pshtillin” biznesin në vend. Ata janë “boss-ët” e parasë kesh...
10 komente
Gjithçka është e klasit të parë, prej ulëses së aeroplanit, dhomës së hotelit, drekave e darkave nën përcjelljen e verave të shtrenjta në restorantet luksoze...
5 komente
Prej se është zgjedhur në krye të Autoritetit Rregullativ të Telekomunikacionit, Ekrem Hoxha, me “mish e me shpirt” është vënë në shërbim të një biznesi...
7 komente
E quajtën kryeministër të të gjithë shqiptarëve, duke i dhënë epitetin më të lartë të politikanit shqiptar në rajon. Madje thuhej shpesh, ndoshta edhe me...
15 komente
Më shume shkrime nga Lavdim Hamidi

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51