Milaim Shefkiu

Nga Autori
Një fjalë popullore thotë se “i forti t’rreh dhe t’ban me kënue”. Kjo metaforë po vërtetohet për çdo ditë në Kosovën transicionale, që nga paslufta...
1 komente
Dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë ka filluar të rëndohet, të bëhet më kompleks, më i pamarrëvesh, më i pazbërthyeshëm dhe më i palogjikshëm. Nuk po...
0 komente
Edhe një raund negociator ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit përfundoi pa marrëveshje konkrete. Edhe një “deja vu” nga Brukseli, në një teatër monoton me të njëjtin...
0 komente
Të hënën u bënë 32 vjet, kur qindra studentë shqiptarë, të grumbulluar në Prishtinë, nisën t’i dalin karshi regjimit të dhunshëm të Jugosllavisë së atëhershme...
1 komente
Një leksion i mirë demokratik dhe patriotik doli pardje nga zgjedhjet e gjashta lokale, që Republika e Maqedonisë i mbajti gjatë historisë së saj si...
5 komente
Lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka pranuar se rivali i tij në politikë, Hashim Thaçi, kryeministri i Kosovës, e ka ditur rrugën për të fituar...
1 komente
Pavarësisht që zgjedhjet lokale dhe ato parlamentare nuk po shihen në horizont, kjo nuk u ka penguar dy ish-udhëheqësve të Kosovës të vitit 2005, Ramush...
8 komente
Ashtu siç ishte pritur në fillim të dialogut me Serbinë, se ky nivel i negociatave, nuk do të ketë “happy end”, ashtu edhe ndodhi. Serbia...
3 komente
Më shume shkrime nga Milaim Shefkiu

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51