Muhamet Mustafa

Nga Autori
Kohëve të fundit po zhvillohen debate intensive lidhur me çështjen se a duhet të vazhdohet edhe në mandatin e ardhshem të Kuvendit të Kosovës, që...
1 komente
Më shume shkrime nga Muhamet Mustafa

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51