Muharrem Nitaj

Nga Autori
Është e pamundur që të shkruash në këtë vend e të mos krijosh armiq apo të bëhesh i dashuri armik! Sepse është e pamundur të...
16 komente
Shqiptarët në Maqedoni, të cilët dukej se e kishin fituar luftën, po e humbin paqen përballë shtetetit maqedonas. Kanë qëlluar lakmiqarë të mëdhenj dhe s'kanë...
14 komente
"Jam lodhur duke heshtur, sepse i përkas politikës, por një ditë do të flas sepse kam shumë për të thënë". Këtë fjali e kam dëgjuar...
11 komente
Kur fluturon nga Prishtina në Stamboll, kalon mbi të gjitha vendet që dikur kanë qenë nën çizmën turke. Kur mbërrinë në Stamboll, i kujton 100...
10 komente
Për ju "rrenë për mu sahi", askush nuk e ka besuar se 14 vjet më pas, nata e 24 marsit '99, do rehabilitonte edhe horrat...
11 komente
Pse çështja e veriut të Kosovës është bërë tema më e përfolur dhe më e ndjeshme dhe kush janë personazhet fatkeq të saj, ose...
11 komente
Shqiptarët dhe serbët më në fund dhe për të parën herë në historinë e tyre mund të arrijnë një marrëveshje politike. E madhe apo e...
12 komente
Ngjarja e para pak ditëve, ku IPKO kishte vendosur ta hiqte KTV-në nga "safi i parë" dhe ta flakte përtej, ishte ngjarja më e pistë...
14 komente
Më shume shkrime nga Muharrem Nitaj

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51