Naim Gashi

Nga Autori
Bashkimi Evropian vetëm deklarativisht ofron aspirata për procesin e zgjerimit edhe në vendet e Ballkanit, ndërsa lidershipi në vendet e Ballkanit procesin e zgjerimit e...
0 komente
Të qenët i furnizuar me energji të mjaftueshme dhe me çmime të ulëta është një punë e ndërlikuar, jo vetëm në Kosovë, por gjithkund në...
1 komente
Procesi i privatizimit në Kosovë ka qenë në agjendën e partive politike, edhe gjatë fushatës zgjedhore, edhe tani kur jemi në kohën e...
3 komente
Më shume shkrime nga Naim Gashi

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51