Ndue Ukaj

Nga Autori
Shqiptarët e Kosovës po e braktisin vendin e tyre, të dëshpëruar dhe po ia mësyjnë drejt Perëndimit, atje ku i kanë orientuar shpresat për një...
1 komente
Jetojmë në një kohë, kur politika është bërë epidemi e shkatërrimit të idealeve të njeriut tonë. E kjo murtajë ka depërtuar kudo brenda jetës sonë...
0 komente
Në sfondin e krizës që ka përfshirë Universitetin e Prishtinës, na ravijëzohet i gjithë sistemi ynë i katandisur në mjerim, ku degradimet politike zënë kryet...
1 komente
A duhet të varet jeta e fëmijëve në vendin tonë, nga teprica e luksit të qeverisë? Për më tepër, a mbizotëron në vendin tonë e...
0 komente
A duhet të varet jeta e fëmijëve në vendin tonë, nga teprica e luksit të qeverisë? Për më tepër, a mbizotëron në vendin...
0 komente
Zgjedhjet janë e mira e demokracisë dhe nëpërmjet tyre ne e ndjejmë lirinë, me tërë përmasën e saj të jashtëzakonshme dhe frymëzuese. Nga zgjedhjet mësojmë...
0 komente
Në shoqëri të lira dhe demokratike, faji dhe përgjegjësia për vepra të këqija të individit, bie mbi individin. Mirëpo, kjo s’e amniston shoqërinë, e cila...
3 komente
Më shume shkrime nga Ndue Ukaj

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51