Nexhmedin Spahiu

Nga Autori
Iniciativa e deputetit Daut Haradinaj, që presidentja e Kosovës të shpallë hero Mulla Iljaz Spahiun, të njohur si Hoxha i Brojës, befasoi familjarët e tij...
0 komente
Prejardhja ilire U ngrit shumë pluhur rreth deklaratës së Oliver Jens Schmitt-it rreth çështjes iliro –shqiptare. Ujqit e historiografisë enveriste të shqiptarëve u tërbuan nga deklarata...
11 komente
Dreqi fshihet pas detajeveDreqi fshihet pas detajeve, ky është çelësi i suksesit në negociata- të dish se pas cilit detaj fshihet dreqi i tjetrit...
2 komente
Letrën në vijim e kam protokolluar në Zyrën e Kryeministrit, më 19.02.2013, me shpresën se kryeministri do të reflektojë pozitivisht dhe do të ndërmarrë masat...
3 komente
Marrëveshja e pritshme Beograd – Prishtinë, rreth Veriut të Kosovës pritet të përfshijë edhe marrjen përsipër të organizimit të zgjedhjeve në Veri të Kosovës nga...
1 komente
Kur isha në studime pasuniversitare në Zagreb, pata takuar një profesor në moshë të shtyrë të Fakultetit të Bujqësisë duke udhëzuar një punëtor të mirëmbajtjes...
3 komente
Më tepër se sa vetë marrëveshja eventuale do të ketë rëndësi interpretimi i saj. E interpretimi nuk është ajo se çfarë do të thuhet në...
5 komente
Peticioni i nënshkruar kundër rishkrimit të historisë ka një gjë që e bën për të qeshur çdo intelektual serioz kudo në botë. Të thuash se...
17 komente
Më shume shkrime nga Nexhmedin Spahiu

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51