Shaip Kamberi

Nga Autori
Kah fillimi i shkurtit të këtij viti, si pasojë, qeveria e Serbisë, përmes Trupit koordinues, kishte filluar një nismë të re të raporteve me shqiptarët...
0 komente
Në një raport të vetin të para disa viteve, Grupi Ndërkombëtar i Krizave (ICG) kishte cilësuar situatën e përgjithshme në Luginë të Preshevës si...
3 komente
Më shume shkrime nga Shaip Kamberi

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | mark[email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51