Shpend Kursani

Nga Autori
Në vitin 2014 skocezët do të dalin në referendum për të shprehur vullnetin e tyre për të qëndruar apo mos qëndruar në Mbretërinë e Bashkuar...
0 komente
Në vizitën e tij në Kosovë në shtator të këtij viti, Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, u zotua për integrim më të thellë ekonomik mes...
3 komente
Më shume shkrime nga Shpend Kursani

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51