Taulant Balla

Nga Autori
Kontrata për dokumentet e identifikimit, që qeveria kërkon të ratifikojë në kuvend para 23 qershorit, pavarësisht se kontrata ekzistuese mbaron në muajin korrik, fsheh disa...
0 komente
Më shume shkrime nga Taulant Balla

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51