Vedat Xhymshiti

Nga Autori
Brukseli kishte bërë marrëveshje në mes të Beogradit dhe Prishtinës në prill të vitit 2013, marrëveshja parashikonte kushtëzime për Beogradin zyrtar që serbët të marrin...
9 komente
Autoritetet turke njoftuan sot se tre personat e arrestuar si përgjegjës për sulmin e djeshëm në provincën e Nidge-s ndaj një njësie të xhandarmërisë ku...
1 komente
Disa Media Kosovare, që pretendojnë se janë kundër sistemit të organizuar kriminal në vend, në fakt janë duke kontribuar për t´a ruajtur atë, siç kanë...
0 komente
Më shume shkrime nga Vedat Xhymshiti

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51