Xhavit Haliti

Nga Autori
Fushata për zgjedhjet parlamentare në Republikën e Shqipërisë ka ditë që ka filluar zyrtarisht. Është një proces në zbatim të kushtetutës dhe ligjit zgjedhor, por...
0 komente
Historinë e raporteve historike Kosovë – Serbi dhe ecurinë e zhvillimeve të viteve, madje dhe të muajve e të ditëve të fundit e njohim, jo...
2 komente
U zhvilluan dhe u konfirmuan rezultatet e zgjedhjeve të përgjithshme në Republikën e Shqipërisë. Ndjeshmëria jonë për ecurinë e procesit, përfundimin dhe pranimin e tij...
2 komente
Ideja për këtë shkrim më lindi nga debati mediatik për figurën dhe personalitetin e z. Ramush Haradinaj. Kjo shfaqje, që për mua personalisht është e...
11 komente
Në fund të gushtit u shfaqën publikisht ankesa dhe vërejtje nga biznesmenë dhe shoqata biznesmenësh nga Kosova dhe Shqipëria, për raportet tregtare në mes tyre...
3 komente
U bënë disa ditë që ideja e propozuar zyrtarisht nga ministri i Jashtëm i Malit të Zi për formimin e një bashkimi “formal” bashkëpunues midis...
7 komente
Finalizimi i suksesshëm i zgjedhjeve vendore të 3 nëntorit më 1 dhjetor përbën një mundësi dhe rast tepër domethënës për të manifestuar botërisht pjekurinë politiko-shtetërore...
8 komente
Ekstremizmi fetar është i dëmshëm si çdo lloj ekstremizmi. Është po aq i dëmshëm për fatet e një vendi a një populli sa edhe ekstremizmi...
7 komente
Më shume shkrime nga Xhavit Haliti

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51