Zejdush Kastrati

Nga Autori
“Kryeparlamentari Jakup Krasniqi e ka mbështetjen e opozitës”, ”Jakupin nuk e ndërrojmë, por e mbështesim”, ”Jakupin nuk do ta ndërrojmë, por qeverinë po”. Ishin vetëm...
0 komente
Në vitin 2004, isha pjesëmarrës i një projekti medial të sponzoruar nga faktori ndërkombëtar në Dubrovnik të Kroacisë. Ishte një rast dhe përvojë shumë e...
1 komente
Deri me përfundimin e luftës së fundit, përkatësisht deri me largimin e pushtetit kriminal serb nga Kosova, e që ndodhi me 1999,kur falë angazhimit të...
1 komente
Më mirë është të kesh emër të mirë sesa pasuri(Solomoni) “Rebelimi” i radhës i Behxhet Pacollit, që ndodhi para disa ditësh, përkatësisht me rastin e mbledhjes...
0 komente
Nëse bazohemi në fuqinë e votës, asnjëherë që nga paslufta në Parlamentin e Kosovës, opozita nuk ka qenë më e fortë dhe nuk ka pasur...
0 komente
Si duket më shumë po marrin udhëzime e mbështetje për të treguar se kush janë dhe të kujt janë, kë e kanë baba e kë...
2 komente
Se cilat do të jenë efektet konkrete të arritjes së marrëveshjes me Sërbinë në Bruksel pas 1o ruandesh bisedimesh,koha do ta tregojë më së miri...
1 komente
Kush nuk e dënon të keqen, ai e nxit edhe më tepër (Leonardo Da Vinci) Pasi të nënshkruhet marrëveshja e shumëpërfolur dhe e shumëkomentuar mes Kosovës...
0 komente
Më shume shkrime nga Zejdush Kastrati

Debate
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51