VENDORE
30.09.2014 komente ( 0 )
30.09.2014 komente ( 0 )
30.09.2014 komente ( 0 )
30.09.2014 komente ( 0 )
30.09.2014 komente ( 0 )
30.09.2014 komente ( 0 )
30.09.2014 komente ( 0 )
30.09.2014 komente ( 0 )
Arbana Xharra
Opinioni i fokusuar në zhvillimet e fundit, duke e parë...
Publikuar: 30.09.2014 | 0 komente
Enis Veliu
Privatizimi i dyshimtë i distribucionit të Korporatës Energjetike të Kosovës...
Publikuar: 30.09.2014 | 0 komente
Lavdim Hamidi
Pse duhet të përzihemi në çështjet e brendshme të një...
Publikuar: 29.09.2014 | 1 komente
Fisnik Ismaili
(Ky artikull i pasqyron mendimet edhe logjikën e mendjes time...
Publikuar: 17.02.2013 | 88 komente
NDËRKOMBËTARE
Portieri i Liverpoolit, Simon Mignolet, ka përfunduar në qendër të kritikave. Belgu ka pranuar 12 gola në tetë ndeshje të sezonit të ri dhe është...
Ëmbëlsira që nuk do të refuzonim dot është pikërisht çokollata. E bardhë, e zezë me fruta apo jo nuk ka rëndësi. Përveç shijes së parezistueshme...
Këto ditë po qarkullojnë njoftime, lajme, thashetheme, vetëm për iPhone 6. Tani raporti i radhës vjen ngaRe/Code, të cilët kanë llogaritur apo analizuar se sa...