Web TV

Bora e prillit ne Prishtine - 

Publikuar: 01.01.1970 - 01:00
15.04.2014 komente ( 0 )

Publikuar: 01.01.1970 - 01:00
27.03.2014 komente ( 0 )

Video qesharake se si mund të përdorni telefonin tuaj të mençur në mënyrën e duhur. 

Publikuar: 01.01.1970 - 01:00
19.03.2014 komente ( 0 )

Sot për të dytën herë Inspeksioni Komunal, ia mësyjti lagjes “Ulpianë”, gjegjësisht, lokalit “Amel”, për të rrënuar shkallët në brendësi të lokalit. 

Publikuar: 01.01.1970 - 01:00
18.03.2014 komente ( 0 )

 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51